WA verhaalservice

Laat het ATH regelen!

Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen; helemaal gratis.

Wij werken samen met een gerenommeerde partij die al jaren dit soort schades verhaalt. Zij zorgen in opdracht van ons dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade wordt verhaald. Dat geldt ook voor  eventuele persoonlijke en letselschade. Het proces kunt u zelfs volgen via deze website. Omdat we graag alles transparant houden. Uiteraard zijn er wel voorwaarden verbonden aan deze gratis dienst, klik hier voor het inzien van deze voorwaarden.

Schade verhaald?
Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. U hoeft verder niets te doen, alleen uw auto brengen en wij zorgen ervoor dat deze weer in topconditie de werkplaats verlaat. Alle administratieve zaken rondom de verhaalsactie worden door ons afgehandeld. Wel zo gemakkelijk toch?

Autoschadeherstel

autoschadeherstelsq

Ruitschade

ATH autoruitherstel

Dagherstel

ATH Caravan en camperherstel

Autoschadecalculator

aas home